Suport Request: Server does not load ic2????

  • So i started to run a private ic2/buildcraft/planes server. I saw that ic2 had been updated and i quickly downloaded it and installed it to everyones clients. That part worked fine untill i got to the server part. I downloaded the server.jar part and i put it in the mods folder of the server. when ever i restart the server it kicks half of everyone off for modloadermp error 230. The remaining people cannot get the items/blocks. they wont spawn or anything. Whats up?



    2012-01-25 07:10:31 [INFO] ModLoader Server 1.1 Initializing...
    2012-01-25 07:10:31 [INFO] Mod Loaded: mod_BuildCraftCore 2.2.12
    2012-01-25 07:10:31 [INFO] Mod Loaded: mod_BuildCraftBuilders 2.2.12
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Mod Loaded: mod_BuildCraftEnergy 2.2.12
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Mod Loaded: mod_BuildCraftFactory 2.2.12
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Mod Loaded: mod_BuildCraftTransport 2.2.12
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Mod Loaded: mod_IC2 v1.62
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] ModLoaderMP 1.1 Initialized
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Mod Loaded: mod_Planes 1.1v16
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Starting minecraft server version 1.1
    2012-01-25 07:10:32 [WARNING] **** NOT ENOUGH RAM!
    2012-01-25 07:10:32 [WARNING] To start the server with more ram, launch it as "java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar"
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Loading properties
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Starting Minecraft server on *:25565
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Preparing level "world"
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Default game type: 0
    2012-01-25 07:10:32 [INFO] Preparing start region for level 0
    2012-01-25 07:10:33 [INFO] Preparing spawn area: 24%
    2012-01-25 07:10:34 [INFO] Preparing spawn area: 81%
    2012-01-25 07:10:34 [INFO] Done (2310954797ns)! For help, type "help" or "?"
    2012-01-25 07:10:37 [INFO] /127.0.0.1:50095 lost connection
    2012-01-25 07:10:40 [INFO] happytor [/127.0.0.1:50096] logged in with entity id 127 at (64.32189373546389, 63.0, -131.3752958446056)
    2012-01-25 07:10:42 [INFO] happytor joined with mod_ModLoaderMp 1.0.0, mod_Planes 1.1v16, mod_TooManyItems 1.1 2012-01-12a, mod_BuildCraftCore 2.2.12, mod_BuildCraftBuilders 2.2.12, mod_BuildCraftEnergy 2.2.12, mod_BuildCraftFactory 2.2.12, mod_BuildCraftTransport 2.2.12, mod_IC2 v1.62, mod_InvTweaks 1.36 (1.1)
    2012-01-25 07:10:47 [INFO] happytor issued server command: time set 0
    2012-01-25 07:10:47 [INFO] happytor: Set time to 0
    2012-01-25 07:10:54 [INFO] <happytor> i try to spawn a block/item
    2012-01-25 07:10:56 [INFO] happytor issued server command: give happytor 227 1 4
    2012-01-25 07:10:58 [INFO] <happytor> nope
    2012-01-25 07:11:01 [INFO] happytor issued server command: give happytor 221 1 0
    2012-01-25 07:11:02 [INFO] happytor issued server command: give happytor 250 1 3
    2012-01-25 07:11:04 [INFO] <happytor> nope
    2012-01-25 07:11:07 [INFO] happytor lost connection: disconnect.quitting
    2012-01-25 07:11:12 [INFO] Stopping server
    2012-01-25 07:11:12 [INFO] Saving chunks
    2012-01-25 07:11:12 [INFO] Saving chunks
    2012-01-25 07:11:12 [INFO] Saving chunks


    Im in desperate need can anyone help me?? :thumbsup:

  • I have done that but still the items fail to work. They just wont spawn or craft. i have all the apis' for the client and the server.Am i installing it right? just drag theindustrialcraft.jar into the mods folder on server and client?