[Addon V1.112]Modular Force Field System Version 2.2.8.3.6 (SSP/SMP)

  • so i have played with this mod in tekkit but out i am trying to play with so other mods but now when i add your mode i just get a white screen can any 1 help


    here is the mod i am useing


    -snip-

    I cannot help you without an error log, but I'm guessing it is a block ID conflict.

  • SMP port.
    Version number is rev1 in the file name but 1.2 Beta 6pre3_2 in-game, since I forgot to change that.
    Everything I tested works, including generator cores, forcefield projectors, and reactor interfacing, except the camouflage projector.
    Camouflaged force fields will always display the "invalid block" texture.
    Also the names have been slightly changed. If you want them back, there is a config setting.
    Includes the recipe fix.


    Apparently I need permission to upload this anywhere other than the IC2 forums.


    Edit: almost forgot, this port now requires Immibis Core from my usual download page

    Files

    Disappointed with the bugs and nerfedness of AtomicStryker Corp's Advanced Machines, and the unupdatedness of Snyke's Enterprises?
    Need low-lag renewable power?
    Come to ImmTech Intragalactical this thread for free UUM!

    Note: UUM may stand for Unnerfed Unbuggy Updated Machines and may not be actual UUM. The extra U was lost due to a bit error.
    Battery snot included.

    The post was edited 3 times, last by immibis ().

  • Nice job. I love to play around with this sometime in SMP though I think it can get messy on larger servers.

    Check out Our Brand New GT New Horizons Server .:Here:.
    Check out Our Brand New GT New Horizons Let's Play Series .:Here:.

  • Seriously? Epic, I'll be downloading this the second I get to go on my pc. If it all works, then you have my space stations most sincere gratitude ;)

  • Ok, error message...



    What am I doing wrong?

  • Update to the latest forge version with Forge Modloader. (No longer requires modloader)

  • Update to the latest forge version with Forge Modloader. (No longer requires modloader)

    Cheers man, it seems to be working now, havnt had a chance to actually fire up any of the projectors yet, but they're placeable.


    Thanks for correcting the language "issues" immibus ;)

  • I got this error:


    2 mods loaded
    Minecraft Forge 3.3.7.135
    FML v2.2.48.135
    Forge Mod Loader version 2.2.48.135 for Minecraft 1.2.5
    mod_MinecraftForge : Loaded (minecraft.jar)
    mod_IC2 : Loaded (industrialcraft-2-client_1.95b.jar)



    Minecraft has crashed!
    ----------------------


    Minecraft has stopped running because it encountered a problem.





    --- BEGIN ERROR REPORT 597a35e --------
    Generated 24.06.12 12:22


    Minecraft: Minecraft 1.2.5
    OS: Windows XP (x86) version 5.1
    Java: 1.6.0_29, Sun Microsystems Inc.
    VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.
    LWJGL: 2.4.2
    OpenGL: GeForce 9600 GT/PCI/SSE2 version 3.0.0, NVIDIA Corporation


    cpw.mods.fml.common.LoaderException: cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.NoClassDefFoundError: immibis/core/net/IPacketMap
    at cpw.mods.fml.common.Loader.load(Loader.java:436)
    at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:592)
    at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.onPreLoad(FMLClientHandler.java:193)
    at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:383)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:735)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    Caused by: cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.NoClassDefFoundError: immibis/core/net/IPacketMap
    at cpw.mods.fml.common.Loader.loadModClass(Loader.java:527)
    at cpw.mods.fml.common.Loader.attemptFileLoad(Loader.java:561)
    at cpw.mods.fml.common.Loader.load(Loader.java:419)
    ... 5 more
    Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: immibis/core/net/IPacketMap
    at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
    at java.lang.ClassLoader.defineClassCond(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.defineClass(Unknown Source)
    at java.security.SecureClassLoader.defineClass(Unknown Source)
    at java.net.URLClassLoader.defineClass(Unknown Source)
    at java.net.URLClassLoader.access$000(Unknown Source)
    at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
    at cpw.mods.fml.common.Loader.loadModClass(Loader.java:494)
    ... 7 more
    Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: immibis.core.net.IPacketMap
    at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    ... 22 more
    --- END ERROR REPORT 49bd42e ----------



    I tried latest forge 151 and have the same error.
    Am I missing something?

  • I got this error:


    I tried latest forge 151 and have the same error.
    Am I missing something?


    Yes, Immibis Core. Download page

    Disappointed with the bugs and nerfedness of AtomicStryker Corp's Advanced Machines, and the unupdatedness of Snyke's Enterprises?
    Need low-lag renewable power?
    Come to ImmTech Intragalactical this thread for free UUM!

    Note: UUM may stand for Unnerfed Unbuggy Updated Machines and may not be actual UUM. The extra U was lost due to a bit error.
    Battery snot included.

  • Thanks, problem resolved.
    I found 2 little bugs in the mod.


    1. FF Generator Core EU-Injector requires 2 "Uninsulated copper cables" instead of Insulated once.
    2. After breaking field projector it drops blank card instead of coded one. But maybe it was intended.
    Those are bugs on client side. Did not check it in SMP yet.


  • Vanilla no problem but Bukkit does not want to start ...


    Btw :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
    THANK YOU :D

  • EDIT: Nevermind, didn't see it was on Immibis' download page.


    EDIT 2: Even though it says it is for craftbukkit on his download page, I don't see it anywhere on his post so it may not be ported yet.

  • I got a bug here:


    I use this with forge v.135 your immibis core(immibis-core_49.0.7_for_1.2.5-server) and industrial craft 1.97 on a SMP server (no bukkit)


    I can not see any forcefield.
    Reactor containment field and all other reactor blocks seem to work fine. But if I apply a redstone current to the containment field block its texture changes but no forcefield shows up.
    Tried this with water cooled and water spawned, but spilled out. So the forcefield is not just invisible, it is not existent.
    All the other forcefield generating blocks have the same bug .. they create no forcefield.


    Edit: The containment field shows "linked to generator = false" but a coded card is inside and it shows the actual energy status of the generator.


    Edit2 : In SSP everything works fine

    The post was edited 2 times, last by Arduin ().

  • I'll check the reactor field in the morning, but I spawned a 32 block radius area projector field earlier with no problems, was a bit laggy first time I fired it up, but it worked.


    It is saying "Linked to Generator=false" on mine too, even tho it displays the power levels accurately.

  • The download page was actually ahead of that post, because it gets updated automatically. That's why it said there was a CraftBukkit version.


    Revision 2 - literally the only change is that the version reported by mod matches the version in the filename, and the CraftBukkit version exists.


    If you're just downloading this for the first time, you need IC2 (of course) and Immibis Core.


    "linked to generator: false" is a bug.
    Uninsulated copper cables might or might not be a bug, but I will change it.
    Dropping blank cards instead of coded ones seems to be intentional.


    The CB port is untested (except for "it doesn't crash") because my computer can't run CB and the client together without lagging.

    Files

    Disappointed with the bugs and nerfedness of AtomicStryker Corp's Advanced Machines, and the unupdatedness of Snyke's Enterprises?
    Need low-lag renewable power?
    Come to ImmTech Intragalactical this thread for free UUM!

    Note: UUM may stand for Unnerfed Unbuggy Updated Machines and may not be actual UUM. The extra U was lost due to a bit error.
    Battery snot included.

    The post was edited 3 times, last by immibis ().

  • so i have a but & i really idk y no field will run or do any thing but sit there i can get power to the power block & put the card in but when a add a red stone power in will not go on at all can any 1 tell me Y this is happening & how i can fix it if you want a list on the mod i am useing just look me up here or you can get them here


    http://www.minecraftforum.net/…-minecraft-v125-season-4/







    ps
    ffyi the config is not generating