You are not logged in.

IC2 Experimental builds (jenkins):
v2.0/2.1/2.2 / 2.3 / 2.5 / 2.6 (For Minecraft 1.6.4/1.7.2/1.7.10 / 1.8.9 / 1.9.4 / 1.10)
IndustrialCraft² recent version: v1.117! (For Minecraft 1.5.2 → topic)

1

Saturday, March 11th 2017, 11:09pm

All my wires and machines became disconnected from each other after a server restart

After I recently restarted my server, I logged back in and saw that all of my Industrialcraft cables had become separated from each other, across my entire base.




This is the second time I've observed this issue. I'm using the Infinity Lite modpack, version 1.7.0 on Minecraft version 1.10.2, which uses Industrialcraft Version 2-2.6.142.

If there's a more recent version of Industrialcraft that fixes this issue, I'm happy to manually update the version I'm using in my local copy of the modpack, but based on my survey of the Jenkins Build , I don't see any fixes related to this issue.

If you have any workarounds I can use, please let me know, as I'm currently in the process of completely replacing every single wire and machine in my (relatively large!) facility, which includes a large number of well-organized Sorting Machines, all of which will need to be reconfigured. (the ability to "save the state" of Sorting Machines would be an excellent addition, FYI!)

Chocohead

Drowning in mods.

  • "Chocohead" is male
  • Korea, Democratic People's Republic of United Kingdom

Posts: 5,978

Location: Badly generated chunks.

  • Send private message

2

Sunday, March 12th 2017, 2:32am

It's a known bug, being worked on.
145 Mods isn't too many. 9 types of copper and 8 types of tin aren't too many. 3 types of coffee though?

I know that you believe that you understood what you think I said, but I am not sure you realise that what you read was not what I meant.


---- Minecraft Crash Report ----
// I just don't know what went wrong :(

I see this too much.