Posts by pwnedgod

    Look, if you don't like the changes just don't reply or anything. Either accept the changes or go somewhere else.

    I don't even fix the SMP.

    It's definitly a gui id conflict, Silentdeth: Miss here? Client and server is generating different gui ids...


    On client the gui id's is:

    Code
    1. guiIdIndustrialElectricEngine=94
    2. guiIdLargeElectricEngine=93
    3. guiIdMediumElectricEngine=92
    4. guiIdOilMaterializer=95
    5. guiIdPetrochemicalGenerator=90
    6. guiIdSmallElectricEngine=91


    And on server they are:

    Code
    1. guiIdIndustrialElectricEngine=104
    2. guiIdLargeElectricEngine=103
    3. guiIdMediumElectricEngine=102
    4. guiIdOilMaterializer=105
    5. guiIdPetrochemicalGenerator=100
    6. guiIdSmallElectricEngine=101

    Well match them up!

    Just go to the config and disable the sounds...

    Weird bug, place rot/ macerator on isolated fibre cable run, put in two transformer upgrades, plug into MFSU and it blows up. Have three others running on the run with no problems, each with two transformer upgrades.


    EDIT: Tried with 4 transformer upgrades, still explodes. Issue with advanced machines using transformer upgrades?

    Currently an issue.

    On the same subject, I'd like to see the sides and top of each machine, rather than just the front face, indicate which machine is which. Also, it would be nice to have the top faces change to indicate the machine is active. At the moment, only the Macerator does this (and it's front doesn't!).

    Err no. The block_machine.png is pretty much is everything you need. the first 6 from the top are the in-active textures while the others are the active ones.


    so it like this


    D
    T
    F
    B
    L
    R
    AD
    AT
    AF
    AB
    AL
    AR