Bug With RP2 Assembler

  • During my countless (3) attempts to create a SolarSPAMatron entry, I encountered a bug that poses as a severe setback to my design. When I try to place a tin cable with a RP2 Assembler, I get the following crash, also sometimes corrupting my Jar file (thank god for MultiMC).


    I added spaces between the 8's and the )'s because I don't like smileys in my error logs.



    I typed the above portion of this report, then decided to do some more testing. It seems to work fine except when being activated via bundled cable. Seems to be a very strange bug. Oh well, I guess I'll get back to trying to get Minecraft to crash in even more obscure ways. I'll add edits if I make any new discoveries on this subject.


    Edit 1: Apparently bundled cables have nothing to do with it. I'm at a loss at what it could be. I've tested all the scenarios I can think of on a separate world from the one that the crash occurs on, but nothing is making my game crash. I guess I'll just have to wait for someone to tell me what this bunch of code in the error log means and what I'm doing wrong. I really hope this isn't just a stupid mistake...


    COMING !SOON: Melumpkins, the Addon!

  • I heared that Cables are not supporting being placed into the Air (not onto a Block). Also i would try the neest Version of Redpower, there were many Bugfixes.

    I don't say, your "insert whatever" is bad. I'm only showing ways for making it better.
    GregTech Website
    Patreon really helps me out. If you consider funding the development of GT, so I might be able to do it fulltime, why not?
    GregTech 6, the Main Thread, Bug Reports go here too.
    I'm also on #gt-dev on irc.esper.net, if you don't want to make a Forum account just to contact me.
    (I'm there almost every day, when I'm at my own computer. Yes you can drop bugs and suggestions there too)

  • I heared that Cables are not supporting being placed into the Air (not onto a Block). Also i would try the neest Version of Redpower, there were many Bugfixes.

    You heard right Greg, cables (and the enet) aren't playing too kindly with Redpower right now. I don't know if the bugs themselves lay in IC2 or RP, but I wouldn't be too surprised if Eloraam figured it out and has put in a patch.

  • I heard that Cables are not supporting being placed into the Air (not onto a Block). Also i would try the newest Version of Redpower, there were many Bugfixes.

    If the newest version of Redpower is still PR5b2, then I have the latest version. Also, I might want to test out having a block under the cable. Thanks for the help, both of you!


    Edit: You were right! Thank you SO much! Now I can continue on my Solar-Spamming!


    COMING !SOON: Melumpkins, the Addon!

  • Our side of the bug was fixed for the next patch.

    I guess your side was the "Wire not placeable in the Air".

    I don't say, your "insert whatever" is bad. I'm only showing ways for making it better.
    GregTech Website
    Patreon really helps me out. If you consider funding the development of GT, so I might be able to do it fulltime, why not?
    GregTech 6, the Main Thread, Bug Reports go here too.
    I'm also on #gt-dev on irc.esper.net, if you don't want to make a Forum account just to contact me.
    (I'm there almost every day, when I'm at my own computer. Yes you can drop bugs and suggestions there too)